Menu degustacyjne / Tasting menu

Chleby własnego wypieku
masło z płatkami wulkanicznej soli morskiej / masło cytrynowe
domowy crème fraiche z ziołami
home-made bread
butter with volcanic sea salt flakes / lemon butter
homemade cottage cheese with herbs

amuse-bouche I
gravlax / chrzan / filo
amuse-bouche I
gravlax / horseradish / filo

amuse-bouche II
humus / papryka / mikrozioła
amuse-bouche II
humus / peppers / microbes

przegrzebek / zielony szparag / zielony groszek / szafran
scallop / green asparagus / green peas / saffron

żabnica / lardo / soczewica beluga / homar
monkfish / lardo / beluga lentils / lobster

intermezzo
intermezzo

foie gras / biały szparag / kalafior / trufla
foie gras / cauliflower assiette / white asparagus

policzek cielęcy / groszek cukrowy / truflowe tortello
beef cheek / sugar peas / tortello

pre deser
kozi ser / gruszka / trufla / brik
pre dessert
goat cheese / pear / truffle / brik

deser
cykoria / kasza gryczana / karmelizowane konopie 
dessert
 chicory / buckwheat / carmelised  hemp seeds

Menu / 298,00 zł
Serwis kelnerski 10%
Menu / 298.00 PLN
Service charge 10%