Walentynki 2015

MENU WALENTYNKOWE

Torcik z płatków pieczonych buraków z kremem na bazie
koziego sera, pikantnej musztardy z zielonych fig i orzechów
włoskich z redukcją wina Rosè i płatkami soli borowikowej

Krewetka Black Tiger na lekko pikantnej salsie z mango, awokado i chili

Pierś supreme z francuskiej przepiórki na puree z topinambura
z prażonymi pestkami słonecznika, chipsami z jarmużu
i sosem z czarnuszki

Filet ze skrei’a z mini cukinią, solirodem, kremowym puree
ziemniaczanym z szafranem i lekkim sosem maślanym z cytryną

Sorbet z awokado i limonki

Polędwica cielęca z krótko smażonym w ziołach boczniakiem
mikołajkowym, puree z batata i sosem earl grey

Torcik czekoladowy „marc de champagne” z truflą, złotym pudrem
i domowymi lodami czekoladowymi w malinach

190 zł /osoba

MENU SKRÓCONE

torcik
filet ze skrei’a
sorbet
polędwica cielęca
torcik czekoladowy

145 zł osoba

Bardzo prosimy o zgłaszanie alergii, nietolerancji pokarmowych, czy też innych uwag przy rezerwacji stolika, abyśmy mogli dostosować dania do Państwa potrzeb.