Ponieważ jesteśmy w bezustannym procesie tworzenia, nie oferujemy naszym Gościom stałej karty menu. Dania zmieniają się wraz z sezonami oraz dostępnością produktów.

W piątkowe i sobotnie wieczory oraz dla stolików od 5 osób włącznie, serwujemy wyłącznie menu degustacyjne.

Bardzo prosimy o zgłaszanie informacji dotyczących alergii, nietolerancji pokarmowych, czy też innych uwag przy składaniu rezerwacji.

Menu Degustacyjne 

Nasze aktualne menu degustacyjne składa się z 5 dań i 3 niespodzianek szefa kuchni (łącznie 8 setów plus chleby własnego wypieku) i jest w cenie 449,00 zł na osobę.

Oferujemy również selekcję win. To dodatkowy koszt w wysokości 298,00 zł na osobę.

Do końcowego rachunku doliczany jest serwis kelnerski w wysokości 10%.

 

SYLWESTROWE MENU DEGUSTACYJNE

welcome drink

chleby własnego wypieku
masło z płatkami wulkanicznej soli morskiej
masło truflowe
domowy crème fraiche z ziołami

ostryga speciales gillardeau / mango / ogórek

kawior antonius oscietra 6* / przegrzebek / zielony chrzan

homar / salicornia / szafran

żabnica / siano / szampan

jabłko / trawa żubrowa / rokitnik

cielęcina / foie gras / zimowa trufla

jeleń  / jarmuż / chili

ciemna czekolada / orzech laskowy / śliwka

biała czekolada / espresso / single malt


Menu 849,00 PLN / os.
Selekcja win premium 549,00 PLN / os.
Serwis kelnerski 10%