Ponieważ jesteśmy w bezustannym procesie tworzenia, nie oferujemy naszym Gościom stałej karty menu. Dania zmieniają się wraz z sezonami oraz dostępnością produktów.
W piątkowe i sobotnie wieczory oraz dla stolików od 5 osób włącznie, serwujemy wyłącznie menu degustacyjne.
Bardzo prosimy o zgłaszanie informacji dotyczących alergii, nietolerancji pokarmowych, czy też innych uwag przy składaniu rezerwacji.
Menu degustacyjne
Chleby własnego wypieku
Masło z płatkami wulkanicznej soli morskiej
Domowy crème fraiche z ziołami
Amuse-bouche
Małża św. jakuba / zielony groszek / kawior limonkowy / szafran
Jesiotr / soliród / skorzonera / szampan / siano
Intermezzo
Cielęcina / chrzan / biała rzodkiew / chrupiący gofr
Jeleń / dziki brokuł / czerwona papryka / rozmaryn
Pre deser
Pâte à choux / wiśnia / pistacja / kakowiec
Menu / 398,00 zł
Oferujemy również selekcję win
(to dodatkowy koszt w wysokości 298,00 zł na osobę).
Do końcowego rachunku zostanie doliczony serwis kelnerski w wysokości 10%.
W naszej kuchni używamy tylko produktów świeżych i sezonowych, więc niektóre składniki lub dania mogą ulec zmianie.