Ponieważ jesteśmy w bezustannym procesie tworzenia, nie oferujemy naszym Gościom stałej karty menu. Dania zmieniają się wraz z sezonami oraz dostępnością produktów.
W piątkowe i sobotnie wieczory oraz dla stolików od 5 osób włącznie, serwujemy wyłącznie menu degustacyjne.
Bardzo prosimy o zgłaszanie informacji dotyczących alergii, nietolerancji pokarmowych, czy też innych uwag przy składaniu rezerwacji.



Menu Degustacyjne
Nasze aktualne menu degustacyjne składa się z 5 dań i 3 niespodzianek szefa kuchni (łącznie 8 setów plus chleby własnego wypieku) i jest w cenie 449,00 zł na osobę.
Oferujemy również selekcję win. To dodatkowy koszt w wysokości 298,00 zł na osobę.
Do końcowego rachunku doliczany jest serwis kelnerski w wysokości 10%.
SYLWESTROWE MENU DEGUSTACYJNE
welcome drink
chleby własnego wypieku
masło z płatkami wulkanicznej soli morskiej
masło truflowe
domowy crème fraiche z ziołami
ostryga speciales gillardeau / mango / ogórek
kawior antonius oscietra 6* / przegrzebek / zielony chrzan
homar / salicornia / szafran
żabnica / siano / szampan
jabłko / trawa żubrowa / rokitnik
cielęcina / foie gras / zimowa trufla
jeleń / jarmuż / chili
ciemna czekolada / orzech laskowy / śliwka
biała czekolada / espresso / single malt
Menu 849,00 PLN / os.
Selekcja win premium 549,00 PLN / os.
Serwis kelnerski 10%