Ponieważ jesteśmy w bezustannym procesie tworzenia, nie oferujemy naszym Gościom stałej karty menu. Dania zmieniają się wraz z sezonami oraz dostępnością produktów.

W piątkowe i sobotnie wieczory oraz dla stolików od 5 osób włącznie, serwujemy wyłącznie menu degustacyjne.

Bardzo prosimy o zgłaszanie informacji dotyczących alergii, nietolerancji pokarmowych, czy też innych uwag przy składaniu rezerwacji.

Menu degustacyjne 

Chleby własnego wypieku

Masło z płatkami wulkanicznej soli morskiej

Domowy crème fraiche z ziołami

 

Amuse-bouche

 

Małża św. jakuba / zielony groszek / kawior limonkowy / szafran

Jesiotr / soliród / skorzonera / szampan / siano

 

Intermezzo

 

Cielęcina / chrzan / biała rzodkiew / chrupiący gofr

Jeleń / dziki brokuł / czerwona papryka / rozmaryn

 

Pre deser

 

Pâte à choux / wiśnia / pistacja / kakowiec


Menu / 398,00 zł

Oferujemy również selekcję win

(to dodatkowy koszt w wysokości 298,00 zł na osobę).

Do końcowego rachunku zostanie doliczony serwis kelnerski w wysokości 10%.

W naszej kuchni używamy tylko produktów świeżych i sezonowych, więc niektóre składniki lub dania mogą ulec zmianie.